Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от 1912 Покажи съобщение
    незнам за вашите 159 ки ама
    мойта след месец ще е на 15 000 ,....
    Тва заради ъпгрейдите ли ? Нещо ми се струва, че алкохола ти е малко напоследък ...
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• само пури пуша ) именно заради ъпдейтите
      за сега 2 от които на стойност 2 бона не съм монтирал ))
      alfa 164 t.s ex
      tipo 2,0 16v turbo ex
      opel astra amnesia ex
      megane 2 ex
      alfa 159 jtd ех
      audi A6/S TQ 330+
      audi a4 b5 1,8 TQ 500++
      alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

• Първоначално публикувано от 1912 Покажи съобщение
        незнам за вашите 159 ки ама
        мойта след месец ще е на 15 000 ,....
        Километра ли бе брат
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Някой от Плевен да я погледне, че почти съм навит http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=5o7n48
          EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
          EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
          NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Още от снимките не ми вдъхва доверие. Мисля, че ще е голям скрапер.
            AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
            Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
            sigpic

Comment

• Eдин чичка я кара може би малко повече от две години в Плевен.Иначе колата е с кърджалийска регистрация и е сива мишка -16-ки джанти , ниско ниво на оборудване , със сигурност не е юркана , но какво и е точното техническо състояние не мога да кажа.Повечето време я виждам да стои пред блок на ул."Дойран".
              Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

• Е аз не очаквам да е фул екстри за тея пари , хем ми се кара 159 хем ми е тънък джоба ,но ако е здрава и наистина е на зор...
                Иначе пише че има темпомат,а не виждам ръчка, но не знам как е при 159 дали има допълнителна или си е от копче на тая за мигачите..

P.S. Колега alfageorgi ,ако не ти е проблем да я огледаш малко по-отблизо като човек имащ такава,че наистина си мисля да я грабна стига да нее пълен дроб...
                Last edited by don_pepone; d.m.y г., 23:57.

Comment

• Допълнителен лост е за темпомата и е под този за мигачите. Според мен ако си толкова зорлия за 159-ка, по-добре си избери някоя поне около 10 - 11 бона и разликата, която не ти достига винаги може някоя банкова или небанкова институция да ти я покрие от няколко месеца до няколко години - според възможностите ти. 7500 е много апетитна оферта .., но да не излезе после да и "робуваш" на тази кола.

Comment

• Точно ме притеснява ,че е апетитна ,но може да ми приседне после
                    Сега дилемата е дали наистина колата си струва и пича е на зор както е писал или си е просто трик от старите ленти за да си продаде боклука.
                    Определено бих покарал 159 (мечта ми е да е черна) , но не и на всяка цена и после да си патя от мераците си.

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                      Точно ме притеснява ,че е апетитна ,но може да ми приседне после
                      Сега дилемата е дали наистина колата си струва и пича е на зор както е писал или си е просто трик от старите ленти за да си продаде боклука.
                      Определено бих покарал 159 (мечта ми е да е черна) , но не и на всяка цена и после да си патя от мераците си.
                      Еми отидете я вижте. Все ще има някой колега в региона дето е наясно .. да я прегледа, да я диагностицира и т.н. 159-ката .. не знам какво очакваш от нея конкретно, но си е съвсем нормален автомобил, няма нищо кой знае какво в нея необикновено.

Comment

• Просто са красиви Иначе очаквам да е в състояние в което няма да ми се налага поне първата година да сменям цялата предница ,турбото или съединител с демфер,тоест да няма належащи фрапиращи ремонти по основните и възли. То е ясно,че един ден се стига до смяната на някой от тези елементи,въпросът е да не са веднага след покупката и да нее накуп,че така колата се плаща 2 пъти.
                        П.С. не мога да разбера как един долен носач струва колкото комплекта съединител за тая кола.....

Comment

Просто са красиви Иначе очаквам да е в състояние в което няма да ми се налага поне първата година да сменям цялата предница ,турбото или съединител с демфер,тоест да няма належащи фрапиращи ремонти по основните и възли. То е ясно,че един ден се стига до смяната на някой от тези елементи,въпросът е да не са веднага след покупката и да нее накуп,че така колата се плаща 2 пъти.
                          П.С. не мога да разбера как един долен носач струва колкото комплекта съединител за тая кола.....
                          Той струва, но аз не знам някой да е сменял. Сигурно има, но не познавам такъв. Т.е. това не е 156
                          sigpic
                          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Значи не са им консуматив на 159-ките ,това звучи обнадеждаващо

Comment

Значи не са им консуматив на 159-ките ,това звучи обнадеждаващо
                              http://www.autoscout24.bg/ListGN.asp...0&ustate=N%2CU

Фръли едно очо и тук.....
                              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• тази няма ли да е по добре от плевенската? mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11391695875388256&f 1=details&slink=5oajfk
                                Last edited by thecleaner; d.m.y г., 09:53.
                                sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

Working...
                                X